Meny

Vi fixar allt inom måleri

Vi är ett personligt och ambitiöst företag med duktiga och erfarna målare. Våra kunder består av privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar. Med cirka 20 års erfarenhet i bagaget kan vi åta oss olika typer av måleriuppdrag och leverera resultat av högsta kvalitet.

Invändig målning & tapetsering

Invändig målning är något man måste ta tag i ibland. Oavsett om det gäller ett rum eller hela huset kan detta bli ett projekt som kräver sin tid och till slut rinner ut i sanden. I vissa fall görs det lite steg för steg med långa perioder av paus emellan, vilket gör att man inte kan vistas i alla rum i hemmet. Detta leder såklart till att man inte kan utnyttja hela hemmet. Låt oss på H.S Isolering & Måleri ta hand om arbetet från början till slut. Vi vill gärna hjälpa till att skapa trivsamma och fräscha innemiljöer. Hos oss får du hjälp att hitta den perfekta tapeten och kulören på ett brett färgspektrum. Med cirka 20 års erfarenhet av målning kan du känna dig trygg i att låta oss göra jobbet, oavsett vad som ska målas såsom tak, väggar, trappor, trapphus och våtrum. Vi gör allt inom invändig målning såsom ytbehandling, snickeri, målning, spackling och tapetsering.

 

Utvändig målning & Fasadmålning

Utvändig målning är ett arbete som många tenderar att åta sig att utföra. Dock brukar hemmafixare göra samma misstag vid utvändig målning, nämligen att de inte har varit noggranna med förarbetet. Förarbetet är ett av de viktigaste momenten inför själva målningen. Om förarbetet inte utförs korrekt finns en stor risk för dolda skador som kan uppstå i framtiden. Därför är det bättre att överlåta arbetet till professionella målare som oss på H.S Isolering & Måleri. Vi ser till att skrapa, tvätta och grunda ordentligt inför den utvändiga målningen, det är något som våra målare alltid är noggranna med.

Vi utför alla typer av utvändiga målningar som exempelvis fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning åt våra kunder i Alvesta och Växjöområdet. Dock ingår inte endast fasader i den utvändiga målningen, utan även staketet, hundgården, uthuset, attefallshuset, friggeboden eller annat som kan tänkas vara föremål för en utvändig målning.

Vi utför alla typer av utvändiga målningar som exempelvis fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning åt våra kunder. Vid fasadmålning är det oerhört viktigt att rätt färg väljs samt att underlaget är i bra skick. Vi utför initialt en genomgång på plats för att bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs samt behov av byggställningar eller lift. Konditionen på husfasaden samt befintligt färgskikt kräver olika typer av förarbete och färgsystem. Om du vill hjälper vi dig mer än gärna att välja kulör för att se till att det blir riktigt vackert och hållbart.

Fönstermålning

För fönstermålning kan vi på H.S Isolering & Måleri erbjuda helhetslösningar tillsammans med samarbetspartners där vi utför skyddsarbete, spackling, slipning och målning av era fönster. Vi är experter på att måla om dina fönster, stora som små. Att göra ett bra förarbete, ha tålamod, vara noggrann och välja rätt färg ger ett slutresultat av högsta kvalitet, vilket du alltid kan räkna med hos oss.

Med lång erfarenhet, hög kompetens och varsam hand ser vi på H.S Isolering & Måleri till att återställa dina fönster, snickerier och därmed ditt hus till sin rätta glans som det var en gång i tiden. Fönster utsätts konstant för väder, vind och temperaturförändringer speciellt i det svenska klimatet. Därför är det viktigt med ordentligt underhåll innan fönstervirket börjar ta skada. Istället för att byta ut gamla och slitna fönster kan vi återställa den skönhet och funktion som finns i dem.

Telefon

0705-125 339

E-post

henkemalare@gmail.com

Adress

Norra vare Östregård 1, 342 52

Ort

342 52 Vislanda