Meny

Om oss

Välkommen till HS Måleri med över 20 års erfarenhet, ett företag som brinner för att leverera högkvalitativt tjänster till våra kunder. Vi är ett personligt och ambitiöst företag som består av duktiga och erfarna målare som är passionerade över vårt yrke. Vi har arbetat med en mängd olika kunder, från privatpersoner till företag och bostadsrättsföreningar, och vi är stolta över att ha skapat vackra och hållbara resultat som varar länge.

Med våra 20 år i branschen har vi utvecklat en unik kompetens inom måleri. Vi förstår hur man skapar ett vackert och hållbart resultat genom att använda rätt tekniker, verktyg och material. Vi kan ta oss an alla typer av måleriuppdrag, oavsett om det handlar om en mindre målningsjobb eller en större renovering. Vi är övertygade om att vår erfarenhet och expertis gör oss till det självklara valet när det kommer till att skapa ett vackert och hållbart resultat.

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda en personlig och engagerad service. Vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål och skapa en målerilösning som passar perfekt. Vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet och vi arbetar hårt för att upprätthålla detta genom att alltid leverera en högkvalitativ service.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren målare, tveka inte att kontakta oss. 

Vi arbetar mot
en hållbar framtid

Hos HS isolering & Måleri arbetar vi hållbart. Vi arbetar systematiskt och målinriktat för att säkerställa att det vi producerar och levererar bidrar till till en bättre och mer hållbar framtid.

Telefon

0705-125 339

E-post

henkemalare@gmail.com

Adress

Norra vare Östregård 1, 342 52

Ort

342 52 Vislanda